How can I age or stress white card stock for scrapbooking?

<< Uncategorized
  Uncategorized>>

SayWhat? asked:


I get a ton of white card stock scraps from work that they are going to throw into the recycling bin. I like to use them in my scrapbooking, but I get tired of plain stark white. How can I age, or stress, this card stock to give it some character?

Tags: Card Stock, Recycling Bin, Scrapbooking, Scraps, Stress

Both comments and pings are currently closed.

6 Responses to “How can I age or stress white card stock for scrapbooking?”

 1. jools4fools
  February 11th, 2009

  Citroensap of azijn verdund met een weinig water. nevel op de voorraad van een spray fles. Dat meestal leeftijden papierprodukten mooi.

 2. Arctichoney
  February 11th, 2009

  Neem een kleine spons, als een make-up, of een uit een ambachtelijke winkel. Smeer het op een inkt-pad, zoals bruin, of bruin, of een kleur echt. Smeer de inkt op het papier in cirkelvormige bewegingen in het centrum en passieve bewegingen in de buurt van de rand, zodat de rand is iets donkerder. Het is een heel gaaf effect, en u kunt doen wanneer u uw papier gesneden tot de gewenste grootte en vorm.

 3. maureen c
  February 11th, 2009

  the ink pad methid was what i was going to suggest, too. try going to a rubber stamping website to learn more techniques to use on paper. here’s one….

 4. California Gal
  February 11th, 2009

  Ik morste toevallig koffie op een kaart ik werkte aan en ik hield van het effect. Ik heb thee ook gebruikt. U can' t gebruik teveel. De spons en de inkt werken werkelijk goed. Zij hebben zelfs inktstootkussens voor de beklemtoonde blik. Controleer hgtv.com. Zij hebben ook goede info en online video’s.

 5. David B
  February 11th, 2009

  Burning the edges has a nice effect

 6. sue
  February 11th, 2009

  The whole thing colored.