Kunt u een combinatie van digitale en hand scrapbooking?

<< Uncategorized
  Uncategorized>>
scrapbooking
Jennifer132 asked:


Ik wil een baby boek met behulp van een digitale scrapbooking programma te geven aan een vriend op haar ******. Kan ik alleen de lay-out, hebben gedrukt en laat mijn vriend afbeeldingen met de hand (niet digitaal) en journaling? Kun je schrijven op de pagina's met regelmatig pen?

Tags: Baby Book, Combinatie, Layouts, Scrapbooking

Both comments and pings are currently closed.

3 Responses to “Kunt u een combinatie van digitale en hand scrapbooking?”

 1. John L
  January 19th, 2009

  Ja, Ja en Ja. Digitale modellen kunt u zich concentreren op de foto's en de journaling. U kunt geweldige lay-outs, zonder de lijm en de trimmers en stoten. Als u niet beschikt over een goed programma, neem een kijkje bij enkele van deze. Have Fun!

 2. booboo
  January 19th, 2009

  Aww how sweet! Ja dat kan! Ik hou van scrapbooking en dit is precies hoe ik het graag doen, hoewel ik digitaal toevoegen meeste van mijn foto's ook afdrukken maar ik 3×5's of ongeacht grootte van foto die ik wil toevoegen met de hand op een gedrukte achtergrond of een mooie premade 25 cent achtergrond plakboek papier dat koop ik bij de hobbywinkel en maken van mijn pagina op die manier. Soms gebruik ik ook de digitale embellishments samen met de digitale achtergrond, print het en dan koop ik een extra (hand) embellishments op de ambachtelijke winkel toe te voegen aan de pagina. Het is zo leuk en ik ben er zeker van dat je vriend zullen genieten van de rest van deze zelf. Wat een prachtig cadeau! Er is zo veel manieren om digitaal, met de hand gedaan pagina's bij elkaar! Ik hoop dat dit helpt ……

 3. Lessy D
  January 19th, 2009

  Scrapbooking usually make those scrapbooks original and fun.
  For sure use photomix software with my scrapbooking usually make collage layouts and then you can even put in text if you want you can add anything extra you can even put in text.