Scrapbooking Ventilator: Wanneer vind je de beste tijd voor Inspiration?

<< Uncategorized
  Uncategorized>>
scrapbooking
Surferchick asked:


Ik heb scrapbooking jaren gestopt, maar omwille van school, werk en de zorg voor mijn familie. Ik wil graag in de knie, maar ik vind het te moeilijk om te inspireren, met lay-outs, enzovoort, en te moe om het te doen 's nachts. Bij 9 of 11pm, ik ben uit als een licht.

Tags: De Tijd, Inspiration, Scrapbooking, Ventilator

Both comments and pings are currently closed.

4 Responses to “Scrapbooking Ventilator: Wanneer vind je de beste tijd voor Inspiration?”

 1. Lady Luck
  January 28th, 2009

  Als ik het gevoel overweldigd, maar moeten inhalen op scrapbooking, ik doe het een beetje op een moment. Ik zorg ervoor dat al mijn foto's zijn afgedrukt. Dan is de eerste nacht, I'll categoriseren hen. Ten tweede, ik kiezen uit elke stapel die ik eigenlijk wil kladblok, en het bestand van de rest van ze weg. Dus nu heb ik 4.8 pics voor elke pagina / lay-out. Dan controleer ik mijn benodigdheden, en ga naar de winkel en krijg wat ik nodig zou kunnen hebben op voorraad op, lijm, etc, en hoewel er Im Ik kijk voor specifieke papier en begrippen voor elke lay-out. Gewoon iets dat de vangst van mijn oog. Die altijd motiveert mij, wetende dat ik de juiste foto's al te gaan en nieuwe papier / stickers / eyelets / etc om mee te werken. Daarna zijn gemakkelijk luchtig! En wanneer Im die voorbereid, kan ik meestal pomp uit een dozijn of zo pagina's / lay-outs in een kwestie van een paar uur! Good luck to ya!

 2. cowgirl
  January 28th, 2009

  Ik vind inspiratie voor ambachten wanneer I wakker in de nacht.
  Voor zover scrapbooking, ik over een pagina voor een paar dagen, denk en de pagina aan me liet spreken. Het klinkt bizar, maar I don' t gaat binnen met een vooroordeel van te doen wat. Het komt enkel te voorschijn.

 3. husnitahahusnitaha
  January 28th, 2009

  # 16 Best-Loved Font Bits in Web Design "Inspiration Bit Kennis komt van een bron van inspiratie – een beetje op een moment. … ontworpen door Adrian Frutiger, dit keer maakte hij het speciaal voor de … – 74K – Cached # 3. Inspiratie – Life Coach in Sutton – The Best Of Sutton Inspiratie Life Coaching kan u helpen te bereiken wat je echt wilt. … Voor degenen die belast zijn met de dingen, die moet de tijd en de ruimte opnieuw te ontsteken hun … – 62k – CAC

 4. Ik hou van scrapbooking!
  January 28th, 2009

  Ik hou van scrapbooking! :) – Ik ben niet zo veel uit als zijn veel mensen die ik ken, maar ik toen ik de tijd dat ik ga je gang en doe een beetje van. Ik had nooit gedacht dat geïnspireerd bewust denk ik, wanneer ik wat werkelijke vrije tijd en ik voel een tinteling in mijn vingers – Ik weet dat ik veel energie te doen scrapbooking of andere kunst-project. Nu denk ik van, ik kan zeggen dat de meeste van mijn inspiratie zijn mijn jongens – naast mijn tekening en de laatste mijn tuinieren … yeah .. Ik denk dat dit is voor mijn inspiratie:) Hoop je op kladblok weer! Hugs * M *