What are some good ways to save while scrapbooking?

<< Uncategorized
  Uncategorized>>
scrapbooking
* asked:


The costs fà ¼ r Scrapbooking can really tune. What are some Möglichkeiten to save?

Both comments and pings are currently closed.

5 Responses to “What are some good ways to save while scrapbooking?”

 1. Laisan
  February 3rd, 2009

  Hay dos variantes.

  1. Usted puede entrar scrapooking digital. Aunque ha habido una discusión reciente encendido si el scrapbooking digital es realmente más barato (estaba sobre el coste de la impresión 12×12)

  2. Usted puede intentar el &quot supuesto; printables". Éstas son las imágenes digitales que usted puede imprimir y uso en sus libros de recuerdos de papel.
  Si usted tiene impresora de color en el país, esto pudo ser una buena solución.

 2. Kacky
  February 3rd, 2009

  You can save money by going back to the old ways where it really is SCRAPS. Make your add-ons from recycled greeting cards, wrapping paper and bits of fabric. If you spot a cool embellishment idea in the craft store, don’t buy it, but go home and think about how you can make your own. It will be even better and your scrapbooks won’t look like everyone else’s.

  Forget cutting machines and make your cuts by hand, with scissors. Every page will be special and you won’t be done in five minutes.
  .
  .

 3. Deb
  February 3rd, 2009

  Ik heb net een baby boek en gebruikt erg weinig gekocht embellishments. Ik heb het meest van karton. Ik heb wel een Sizzix sterven gesneden machine en gebruik het veel. Ik ben het ook proberen te kopen, alleen wat ik nodig voor de foto's die ik gebruik. Ik ben het niet kopen gedessineerde papier, tenzij ik een baan wil ik het voor.

 4. •Amber ღ Mark•
  February 3rd, 2009

  Dit kan niet een beroep op u, maar ik onlangs deze online type scrapbooking – Ik vind het heel goed en interessant, en je hoeft niet te betalen – u kunt ook uw eigen beelden en het maken van je eigen pagina's of kiezen uit een thema Laat het me weten als je het gebruikt en zo ja, hoe krijg je op succes

 5. Rogue Scrapbooker
  February 3rd, 2009

  Sla ik alle kladjes, hoe klein ook. Ik geïnvesteerd in een Cricut en ik maak mijn eigen alfabetten voor titels in plaats van het kopen van stickers. Met de resterende stickers Ik heb, ik veranderen bestaande brieven te schrijven, maar ik moet zijn uit … willen afsnijden de afgeronde rand van een P om een F of snijden uit de bodem van een B en trimmen, dan draait het rond en terug naar een R. Econimical en uitdagend. Ik koop kleefstoffen in bulk op websites … mijn favoriet is de plaats waar zij grote prijzen op dingen en vaak gereduceerd of gratis verzendkosten. Ze hebben de beste prijzen op Hermafix lijm die ik heb gevonden. Oriental Trading Company ook scrapbooking levert nu … ton van hen op grote prijzen. Ze worden meestal in bulk verpakkingen, dus ga in op een aankoop met een paar vrienden en je zult geschokt op hoeveel je kunt krijgen voor een beetje geld. (Een voorzichtigheid … de epoxy stickers zijn niet de beste kwaliteit, maar alles wat ik heb … rub-ons, rubber embellishments, papier … was een uitstekende kwaliteit.) Een andere goede online winkel is Creëer voor minder (een zoekopdracht voor die zin). Dit is een plek die online winkels kopen producten dan merk ze te koop. Er zijn meestal minimum vereist (zoals het moet 3 pakketten), maar nogmaals, ga je met een vriend of twee en je krijgt een aantal echt grote deals. (Op dit moment zijn ze met een grote verkoop op Bazzill Cardstock!) Ik gebruik Michael's of Joanne's coupons per week, zelfs als ik gewoon een vulling voor mijn Xyron X (die meestal slechts $ 5,95 sowieso, maar ik gebruik ze veel met de letters I cut uit mijn Cricut). Voor gelegenheden cadeau te geven, vraag ik voor cadeaubonnen aan mijn lokale scrapbooking slaan en toen ik shop er, ik gebruik hun frequent koper kaart dus elke $ 175, krijg ik 20% korting een hele aanschaf, dus ik wachten tot ik een volle kaart een hulpmiddel of een grote verpakking van papier I've been willen. Ik koop de bulk goedkopere Cardstock verpakkingen (het soort dat is niet zo dik als zeggen Bazzill) te gebruiken op mijn Cricut (en met een coupon op Michael's) … zij delen makkelijker en ik kan mijn Bazzill voor layout achtergronden, waar de dikte is noodzakelijk. Niet uw wereldschokkend besparingen methoden, maar alle beetjes helpen. Hoop dat sommige van deze hulp!