When scrapbooking and buying special background paper, do you still use the album paper?

<< Uncategorized
  Uncategorized>>
scrapbooking
Cherise B asked:


I am straight only in Scrapbooking due to new in my family. I ask myself, if you see to go and the purchase the schönen schönen background paper, glue that you do, over the intended Wei

Tags: Background Paper, Glue, New Addition, Pretty Paper, Scrapbook, Scrapbooking Paper

8 Responses to “When scrapbooking and buying special background paper, do you still use the album paper?”

 1. amk@swbell.net
  March 17th, 2009

  oh wow nr! lol glijdt u enkel uit het zijn albulmdocument… als wat im het denken. en de dia in het nieuwe document of gebruikt een stevig stuk van document dat zij voor het scrapbooking en verwijderen en kaderbeelden hebben gemaakt met het mooie document:)

 2. soakin_n_kerosene
  March 17th, 2009

  Ik gebruik die binnen achter de pagina – tussen de 2 lay-outs. Omdat als u velijn toen gebruikt het zal zijn zie door. zo I don' t gebruikt hen eigenlijk voor lay-outs enkel als seperator voor het geval dat het een lichte achtergrond of velijnachtergrond heeft. Ontdekt dat merk?

 3. steen71688
  March 17th, 2009

  I have chosen to not glue anything to the scrapbook white board. I figured if I need to change my mind on order of the pages, it’s impossible with something glued to both sides. So I just get a background paper and attach everything to that, then slide it in (in front of the white page). If you mean, do you utilize the white paper as part of the background, and just decorate the white paper…no, I don’t do that either. I like lots of decoration and cover every square inch.
  Either way, your choice.

 4. bakerbakercookiemaker
  March 17th, 2009

  Voor mij, het is echt afhankelijk van het gewicht van het mooie papier. Ik echt willen bezuinigen mijn scrapbooking, dus mijn eerste instinct is om u te vertellen aan de witte papier uit. Maar soms het mooie papier is zo dun, dat ik laat het inch Zodra ik heb een plakboek pagina achter, maar er is meestal voldoende stevigheid om het terug uit. Sla een boom en niet hechten het mooie papier naar de white paper die in het plakboek. Alleen te gebruiken indien u dat wenst – anders uit.l]For me, it really depends on the weight of the pretty paper. I really like to economize my scrapbooking, so my first instinct is to tell you to take the white paper out. But sometimes the pretty paper is so thin, that I leave it in. Once I have a scrapbook page behind it, however, there is usually enough firmness to take it back out. Save a tree and do not attach the pretty paper to the white paper provided in the scrapbook. Only use it if you need to — otherwise take it out.

  Cherie]

 5. Tenae D
  March 17th, 2009

  Soms

  Hangt van het mooie document af. Als it' s dik zou ik het albumdocument dan nemen en/of zou het enkel binnen maar glijden als zijn dun document het toen enkel binnen glijdt of het lijmt. Als u het het document lijmt kan het beschadigd worden en het kan de achtergrond aardig niet zo maken. Zo komt het allen neer als het mooie document dik of niet is. Hoop die!!? helpt?

 6. Billie J
  March 17th, 2009

  Nooit. Ik gebruik gewoon de achtergrond papier. Het geeft de muur papier effect. U kunt alles dat album papier en het gebruik ervan voor andere dingen als kladpapier of verf vloeipapier. Ik heb zelfs gebruiken op andere pagina's als ik een witte of zwarte matten papier.

 7. Marilyn D
  March 17th, 2009

  Ik neem het Witboek en gebruik het voor iets anders. Als u teveel documenten in het plastic blad krijgt zal het te strak zijn.

 8. Donna
  March 17th, 2009

  Ik gebruik eenvoudig de hoogste pagina’s van het ladingsalbum zo I gebruik cardstock of het gedrukte document. Ik gebruik dit document in plaats van het document dat met het album komt. Ik houd het albumdocument voor wanneer ik verkies om een witte 12X12- pagina te gebruiken.