How much start up capital do I need for an online scrapbooking store?

<< Uncategorized
  Uncategorized>>
scrapbooking
MaggieMay asked:

I’m writing a business plan for an online scrapbooking store and wondering how much capital I’ll need? Basically for inventory and marketing. I’d appreciate any insight.

Tags: Business Online, Insight, Marketing, Online Writing, Start Up Capital, Writing A Business Plan

Both comments and pings are currently closed.

2 Responses to “How much start up capital do I need for an online scrapbooking store?”

  1. EVPJTX
    March 23rd, 2009

    Er zijn geen " regel van thumb" antwoorden voor uw vraag. Voor zijn inventaris, tot wat u wilt besteden. De meeste groothandelaars hebben minimumorden, misschien zal uw eerste orde enkel genoeg aan satifsfy de minima zijn. Of, misschien wilt u genoeg inventaris hebben om één van elk punt te hebben dat u wilt. Één van beide zijn manier, tot u om toe te voegen dat op en zijn totaal uw vraag sinds zijn online u 1 – 10000000 punten op het kan hebben. Ten tweede, bij de marketing, hangt het ook af van waar en hoe u aan markt plant. Als u van plan bent om online marketing te doen, kunt u gague uw loon-per-klik begroting. Als u van plan bent om de geel-pagina’s te doen, roep hen op en vraag hun prijzen. Fundamenteel, vereist uw antwoord U om het thuiswerk te doen omdat er geen koekje-snijder is. Zijn X $' s antwoord. Als u wat vrije raad nodig hebt, contacteer uw lokaal bureau van de SCORE. Dat is het Korps van de Dienst van de Teruggetrokken Uitvoerende macht. Zij bieden vrij aan raadplegen (zij zijn vrijwilligers die met SBA worden aangesloten) over hoe te om zaken te plannen. Er zijn hoofdstukken helemaal over de V.S., vind zo van u en bespreking aan één van die grote mensen.

  2. TM Express™
    March 23rd, 2009

    Verenigingen kunnen een goede avenue te verkennen. Deze organisaties zullen veel van de ideeën, vragen en zorgen die u zult onvermijdelijk evenals vele u niet te verwachten nog niet. Zie de bron vak voor enkele relevante links. Onderzoek, onderzoek, onderzoek – dit kan niet voldoende worden benadrukt. Lees zoveel mogelijk informatie over de industrie. Hier zijn een aantal boektitels die relevant zijn: * Scrapbooking voor winst: Inning in On Retail, Home-en Internet-kansen door Rebecca Pittman * De Scrapbooker's Guide to Business door Kathy Steligo * Specialty winkel Retailing: How to Run Your Own Store Herzien door Carol L. Schroeder * So You Wanna eigenaar van de winkel: Secrets te leiden van een succesvolle Retail Exploitatie door Mort Brown Er zijn voldoende gratis informatieve middelen die er zijn. Controleer de bron vak voor de links naar artikelen. Hoop dat het helpt! Ik wens u veel succes en geluk in al je ondernemingen!