Wat voor soort papier gebruikt u wanneer digial scrapbooking?

<< Uncategorized
  Uncategorized>>
Scrapbooking
bbqedmexican asked:


Ok. Ik ben nog niet eens begonnen digitale scrapbooking nog. Ik wacht op mijn MICROSOFT MS Digital Image Suite aankomen in de tussentijd ben ik volkomen verward op welk soort papier te gebruiken. Gebruik ik scrapbooking papier en zal de afbeelding worden weergegeven of "bloeden"? Of heb ik te koop foto papier? Ik heb al mijn foto's op mijn computer en ik zie in digitale scrapbooking magazine really awesome set-ups, maar ik ben alleen niet zeker over wat papier af te drukken op. Bedankt

Tags: Digital Image, Digital Scrapbooking, Mean Time, Microsoft, Microsoft Ms, Photo Paper, Scrapbooking Magazine, Scrapbooking Paper, Set Ups, Ups

Both comments and pings are currently closed.

4 Responses to “Wat voor soort papier gebruikt u wanneer digial scrapbooking?”

 1. KirbyRox
  March 2nd, 2009

  I would use the really thick paper used for painting

 2. L
  March 2nd, 2009

  Zeker gebruik foto papier. Probeer om een soort die archiefbescheiden. Soms (afhankelijk van uw printer en de inkt) De foto's zullen nog steeds (met foto papier) fade aanzienlijk gedrukt wanneer uw printer. Ik stuur al mijn digitale foto's te Winkflash.com Het is goedkoop en ze sturen het naar u terug in minder dan een week. Uitstekende kwaliteit, je weet maar nooit waren digitaal. Winkflash heeft de beste prijzen. Wat je ook doet veel plezier! Je deed me denken aan sommige van mijn scrapbooking gedaan!

 3. Pip
  March 2nd, 2009

  Ich würde denken, dass man Druck auf Fotopapier. Scrapbooking Papier Ich denke, nur für die "hands on" Kratzen. Es sollte Ihnen sagen, welche Art von Papier Sie brauchen, um in das Feld ein.

 4. Karen H
  March 2nd, 2009

  Ik doe het regelmatige scrapbooking, evenals sommige pagina’s die volledig op de computer met mijn scrapbooking software worden gedaan. Ik gebruikte om het document van de goede kwaliteitsfoto met deze bedoeling te gebruiken maar ik kwam een probleem tegen. Ik vond dat in mijn geval, het fotodocument " stick" aan mijn bladbeschermers in mijn plakboek, vooral in de donkere gebieden waar een de computerinkt werd gebruikt. I didn' t zoals dit resultaat bij allen, omdat de pagina glanzend en donkerder kijkt in de gebieden waar het &quot was; sticking" aan het dekkingsblad. Zo, na het experimenteren met heel wat verschillende documenten, vond ik dat het gebruiken Epson (of waarschijnlijk is om het even welk merk fijn) het document van de steenbrochure grote de werken. Dat document isn' t glanzend bij allen. De gedrukte foto’s kijken vrij goed – uit op dit, en het is een weinig zelfs goedkoper dan fotodocument. Mijn vooruitzichten op dit zijn, als de foto’s om in tijd beginnen langzaam te verdwijnen, ik kunnen hen uit altijd herdrukken jaren van nu. Ik sparen mijn dossiers van de plakboekpagina voor altijd op een externe harde aandrijving.

  Hoop dit steek houdt. Als u don' de beschermers van het t- gebruiksblad, of u getuigen niet " sticking" het probleem, gebruikt dan wat fotodocument van uitstekende kwaliteit.